Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
woensdag, 08 maart 2006 11:29

Audi-Teaser voor nieuwe TT

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Audi warmt de komst van de nieuwe TT alvast op met een teaser waarop alleen de voorkant zichtbaar is. Op 6 april onthult Audi de nieuwe coupé.
 
Eer de compleet nieuwe TT in Nederland bij de dealer staat, is het al september. Maar Audi hoopt met deze donkere, wat vage afbeelding al wat interesse te genereren. Hoe de auto er compleet uitziet kunnen we op 6 april laten zien, als er tenminste niet al eerder beelden lekken. Het front ziet er lekker agressief uit, en de grote Audi-grille siert ook dit model. De importeur kan er op dit moment nog niets over loslaten, behalve dat we nog van de zomer ermee gaan rijden en dat de nieuwe TT in september leverbaar wordt. We verwachten dat de auto leverbaar wordt met de 2.0 T FSI van de VW Groep, waarschijnlijk met 200 pk en de 3.2 V6 met 250 pk. Uiteraard komt de TT weer als quattro, hoewel we een voorwielaangedreven versie van de instapper niet uitsluiten. De huidige TT loopt al sinds eind 1998 mee.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1551 keer Laatst aangepast op maandag, 21 maart 2016 09:46

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.