Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
maandag, 09 oktober 2006 11:38

Sportieve jas voor Audi TT

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
De nieuwe Audi TT heeft van nature al een sportieve uitstraling, maar het merk van die vier ringen komt met twee pakketten om de auto er nog flitsender uit te laten zien.
 
Het S-Line Sportpakket bestaat onder andere uit 18 inch vijfspaaks-wielen of 19 inch wielen met twintig spaken. Een andere optie is het dubbele zevenspaaks wiel, ook van 19 inch. Binnenin de TT vind je naar keuze lederen of halflederen sportstoelen met zilverkleurige stiksels terug. De schakelpook is verkort en gehuld in geperforeerd leer. Verder krijgt de Audi extra alumiumlooks in het interieur mee. Aan de buitenkant is het Sportpakket te herkennen aan de speciale lak (Misanrood en Avuszilver). De andere optie is het S-Line Exterieurpakket. Je krijgt hiervoor onder andere dikkere bumpers en een luchtinlaat aan de zijkant van de auto. En de diffuser is in platinakleur uitgevoerd. Beide pakketten zijn met elkaar te combineren en voor zowel de 2,0-liter FSI als de 3,2-liter V6 quattro beschikbaar. De prijzen voor Nederland zijn nog niet bekend.

(bron: autoweek.nl)

Lees 2134 keer Laatst aangepast op maandag, 21 maart 2016 09:43

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.