Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
dinsdag, 22 mei 2007 12:22

Audi overweegt productie TT Speedster

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Audi heeft op een grote tuningsbeurs in het Oostenrijkse Wörthersee de TT clubsportquattro getoond. Dat is een eenmalige showauto. Volgens het Duitse blad Stern overweegt Audi weldegelijk de speedster in productie te nemen.
 
De Audi TT clubsport quattro is een geheel gechopte en gecleande versie van de TT Roadster. Van de voorruit is maar een minimaal streepje blijven zitten en de auto heeft geen deurgrepen. De carrosserie is zo veel mogelijk glad gemaakt – gecleand heet dat in tuningtermen.
Volgens het Duitse blad Stern, dat Wörthersee bezocht, hebben medewerkers van Audi daar beweerd dat er sterk wordt overwogen een beperkte serie van ongeveer 200 auto’s te gaan bouwen. Maar de knoop daarover is nog niet doorgehakt. Of er dan de zelfde motor wordt gebruikt en of zaken als de keramische remschrijven ook terugkeren, is nog niet duidelijk.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1720 keer Laatst aangepast op maandag, 21 maart 2016 09:41

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.