Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
woensdag, 07 november 2007 12:27

TT voor R8-Wannabe's

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

We kunnen het ons wel voorstellen dat bepaalde Audi TT-bezitters toch een beetje jaloers zijn op de gelukkigen die een R8 op de oprijlaan kunnen parkeren. De Engelse tuner Niche heeft voor die groep een oplossing in huis: een R8-bodykit.

 

 
Het belangrijkste onderdeel van de bodykit zijn toch wel de zogenoemde sideblades. Maar ook van de voor- en achterkant van de TT kon Niche niet afblijven, getuige de ventilatieroosters onder de lampen die naar de zo bewonderde grote broer hinten. Nieuwe uitlaatpijpen en een verlagingset completeren de aanpassingen van de Engelse tuner.
De belangstellenden worden flink gestraft voor hun minderwaardigheidscomplex: op een voorwielaangedreven TT kost de ombouw bijna 8.000 pond.Quattro-bezitters zijn iets voordeliger uit, want zij hoeven ‘slechts’ 7.000 pond af te tikken.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1212 keer Laatst aangepast op maandag, 21 maart 2016 09:41

Afbeelding galerij

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.