Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
woensdag, 05 december 2007 12:29

Audi TT TDI komt eraan

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Audi werkt aan een TT met 2.0 TDI-motor. Amerikaanse media beweren dat er in maart 2008 in Genève een TT TDI met 200 diesel pk’s gepresenteerd wordt.

 

 
Bij Audi laten ze er nog niets over los en op de gelekte productplanning waarover we gisteren berichtten stond -ie nog niet, toch doen de geruchten over een TT met dieselmotor al langer de ronde. Nu de nieuwe generatie TDI’s met commonrailtechniek klaar is, lijkt het moment eraan te komen. In het voorjaar van 2008 komt de 170 pk versie van de 2.0 TDI commonrail, een Amerikaanse website beweert dat er voor de TT een 200 pk sterke versie van deze motor komt. De TT TDI schittert waarschijnlijk naast de TTS met 270 pk 2.0 TFSI op de Salon van Genève. Iets wat steeds aannemelijker wordt nu er ook al in het Hoge Noorden van Europa test-TT’s gesignaleerd zijn met stickers op het dashboard waarop staat’achtung dieselfahrzeug’.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1014 keer Laatst aangepast op maandag, 21 maart 2016 09:41

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.