Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
woensdag, 02 juli 2008 09:29

Extra zelfvertrouwen voor TT-S kopers

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Audi-tuner B&B heeft zijn programma voor de TT-S klaar. Het 272 pk sterke topmodel uit de reeks kan naar wens worden getuned tot 306, 324 of 362 pk.
In zijn meest sterke trim kan de Audi in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/u en is de topsnelheid 280 km/u. Om dat geweld op te wekken, wordt een speciale turbolader gebruikt, een sportuitlaatsysteem en een oliekoeler. Ook het remsysteem is aangepast op de nieuwe kracht van de TT-S.
 
Als klap op de vuurpijl kan B&B de Audi voorzien van een bodykit met R8-look. Volgens de tuner draagt hij bij aan een betere de aerodynamica. Tot slot kan B&B aanpassingen doen aan het chassis zodat de auto dichter bij het asfalt komt te liggen en zijn er 19 en 20 inch wielen voor dromers die zo’n nep-R8 wel zien zitten. Kies overigens niet te snel voor een B&B ombouwset, want er zijn er meer die een TT tot R8 kunnen omtoveren.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1290 keer Laatst aangepast op maandag, 21 maart 2016 09:39

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.