Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
maandag, 23 februari 2009 10:49

Audi TT RS in kleur

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

We zijn weer een klein stukje verder in de nu al dagen durende soap over de Audi TT RS. Nu zijn er de eerste kleurenfoto’s van het model. De zwart-wit plaatjes, hebben we afgelopen weekeinde al gezien.

 
Nadat het verschillende keren al voortijdig op straat lag, heeft Audinu zelf materiaal over de TT RS vrijgeven. We hebben de eerste kleurenfoto’s te pakken. De informatie die er bij wordt verstrekt is nog steeds summier. Er wordt gesproken van een vermogen van ‘meer dan 300 pk’ en een topsnelheid die is afgeregeld op 250 km/u. De sprint van 0 naar 100 zou mogelijk moeten zijn in ‘beduidend minder dan vijf seconden’.
Eerder kwamen we te weten dat de TT RS 340 pk heeft en 280 km/u kan. Toen kwamen we ook te weten dat de maximale trekkracht van de 2,5-liter vijfcilinder TFSI 450 Nm is. We moeten kennelijk wachten tot volgende week, als de Autosalon van Genève de poorten opent, tot we de definitieve informatie in ontvangst nemen.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1140 keer

Afbeelding galerij

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.