Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
vrijdag, 26 november 2010 11:21

Senner Tuning brengt Audi TT RS op hoger plan

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De onthulling van de Audi RS3 zal bezitters van een TT RS als een schop tegen het zere been zijn: nu is er immers een hatchback met exact hetzelfde vermogen als hun exclusieve coupé. Senner Tuning biedt een fijne oplossing voor dit probleem.

 
Senner Tuning weet de 2,5-liter vijfcilinder op te porren tot 430 pk. Dat is 90 pk meer dan de gewone Audi TT RS en de RS3 te bieden hebben. De extra pk’s zijn het gevolg van toepassing van een nieuw motormanagement, een ander luchtfilter en een sportuitlaat.
Ook het uiterlijk van de snelste TT is flink agressiever. Senner monteert een achterspoiler en buitenspiegelkappen van koolstofvezel en 20-inch lichtmetaal. Bovendien is het onderstel verder verlaagd. Binnenin geeft de Senner TT RS z’n identiteit prijs door de aanwezigheid van veel koolstofvezel. De Duitse tuner gebruikt het edele materiaal voor op het stuurwiel, de middenconsole, deurhendels en delen van het dashboard.
Lees 2115 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.