Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
donderdag, 27 februari 2014 12:03

Audi plaagt met nieuwe TT

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Over een krappe week zal Audi de nieuwe generatie TT onthullen. Voordat het zover is, kunnen we ons nu eerst vergapen aan de eerste stukjes niet-beplakt staal van Audi's sportcoupé.

 

Nog een weekje geduld, dan kunnen we de compleet nieuweAudi TT in Genève in vol ornaat bekijken. Het einde van de opwarmperiode nadert, en die wordt afgesloten met een laatste teaservideo.

Vorige week kregen we een reeksdesignschetsen op ons scherm en eerder presenteerde Audi al het interieur van z'n nieuweling. Het is nu voor het eerst dat we daadwerkelijk een stukje van het exterieur te zien krijgen. Audi geeft z'n TT opnieuw de kenmerkende uitgeklopte wielkasten, die weer een stukje uit het zijscherm lijken te snoepen. Het logo vinden we ditmaal terug op de motorkap, en daarmee sluit de TT goed aan bij zijn grotere broer R8.

De aluminium tankdop is op en top TT. Het aluminium exemplaar, waarbij de 'schroeven' duidelijk zichtbaar zijn, kennen we natuurlijk van de eerdere generaties. Over een krappe week weten we meer; dan tovert Audi z'n TT onder het doek vandaan.

(bron: autoweek.nl)

Lees 2532 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.