Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
dinsdag, 01 april 2014 12:18

Geruchtenmolen: Audi TT in meerdere varianten

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De nieuwe Audi TT komt natuurlijk weer in coupé- en cabriovorm op de markt, maar naar verluidt heeft Audi voor deze generatie van de TT meer in petto.

 

Dat blijkt uit berichtgeving van het Britse Autocar, dat heeft gesproken met Ulrich Hackenberg, hoofd van Audi's technische afdeling. Volgens Hackenberg is Audi momenteel druk bezig met het bedenken van 'toekomstige varianten van deTT'.

De topman zou zich zelfs afvragen of een gezinsauto op basis van de TT mogelijk zou zijn. Aanvankelijk werd de nieuwe TT in concept-vorm gepresenteerd als de Allroad Shooting Brake. Het zomaar kunnen dat momenteel wordt overwogen of die variant levensvatbaar is.

De 'gezinsauto' zal overigens lastig in het Audi-gamma te plaatsen zijn. De A3Limousine heeft de rol van een compacte sedan al op zich genomen en met de A5Sportback hebben de Duitsers al een coupé-achtige met vier portieren in de showroom staan.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1616 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.