Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
vrijdag, 08 mei 2015 13:20

ABT maakt TTS van je Audi TT Roadster

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een nieuwe TT vraagt om een nieuw project van Abt. De Duitsers stellen niet teleur, en presenteren een 310 pk sterke TT Roadster.

 

Wie een blik werkt op de TT-prijslijst, ziet daar niet erg veel motorvarianten op staan. Er is - naast een 2.0 TDI - een 2.0 TFSI met 230 pk en een met 310 pk. Mocht je nu die eerste gekocht hebben en achteraf een beetje balen van je keuze, schroom dan niet je kersverse aanwinst bij Abt af te leveren.

Abt chipt je 230 pk sterke TT namelijk in een handomdraai tot 310 pk, waarmee hij net zo krachtig is als de TTS. Als extra bonus krijg je bij Abt meer koppel mee: 440 stuks in plaats van 380 Nm.

Uiteraard hoort de hele Abt-behandeling erbij. 18-, 19- of zelfs 20-inch lichtmetaal, een bodykit en een verlagingsset: alle ingrediënten zijn aanwezig. Hoe rap Abt's versie is, is nog niet bekend.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1656 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.