Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
maandag, 26 september 2016 11:04

Audi TT als S-Line Competition vaste spoiler en sportieve aankleding

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Audi heeft een speciaal pakket voor de TT bedacht. Het pretpakket is S-line Competition gedoopt en is beschikbaar voor zowel de dichte als de open versie van de TT.
 
 
Audi biedt voor de TT, net als voor zijn meeste modellen, een S-Line pakket aan. Daar doet het merk uit Ingolstadt vandaag een schepje bovenop met het S-Line Competition-pakket.

De TT krijgt met het S-Line Competition-pakket de beschikking over een sportonderstel waarmee de afstand tussen auto en wegdek wordt verkleind met één centimeter. Vanbuiten zijn zowel de TT Coupé als de TT Roadster te herkennen aan zwarte accenten en een vaste achtervleugel. De uitlaateindstukken zijn in donker chroom afgewerkt. 19-inch vijfspaaks lichtmetaal, waar zich rode remklauwen achter schuilhouden, maken ook deel uit van het Competition-feest.

In het interieur monteert Audi sportstoelen en een S-Line sportstuur. Het digitale instrumentenpaneel Virtual Cockpit heeft ook een plek gekregen in het Competition-pakket. Het S-Line Competition-pakket is alleen leverbaar op TT's met de 230 pk sterke 2.0 TFSI onder de kap. Dat betekent dat zowel voorwiel- als vierwielaandrijving op de bestellijst te vinden is. Prijzen volgen in een later stadium.

(bron: Autoweek.nl)

Lees 1318 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 december 2016 05:04

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.