Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
dinsdag, 07 februari 2017 09:16

Prijzen voor Audi TT Competition vanaf 66 mille

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Audi heeft bekendgemaakt welke bedragen het minimaal wil ontvangen voor de TT Competition.
 
In november presenteerde Audi het Competition-pakket voor zowel de dichte TT als de TT Roadster. Aan de sportief aangeklede versies zijn vandaag prijslabels gehangen.

Wie € 66.145 naar Audi overmaakt, mag de sleutels van de TT Coupé Competition ophalen. Voor de TT Roadster Competition vraagt Audi minimaal € 69.145.

Voor je dikke 60 mille krijg je in beide gevallen een TT met 230 pk sterke 2.0 TFSI als stuwende kracht. Op optisch vlak zijn de Competition-modellen te herkennen aan zwartchrome afwerking op de einddempers van de uitlaten. 19-inch lichtmetalen, rode remklauwen, leer én Alcantara in het interieur zijn van de partij, al zal het vooral de immense achtervleugel zijn die verraadt dat het om een Competition gaat. De kap van de TT Roadster is in alle gevallen zwart.

Verder kleedt Audi de speciale versies aan met aluminium details in het interieur, MMI Navigatie plus een uitgebreid audiosysteem, virtual cockpit en parkeerhulp achter.

(bron: Autoweek)

Lees 795 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 december 2017 09:31

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.