Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
woensdag, 06 december 2017 05:20

COUPÉ EN ROADSTER GESNAPT KLEINE FACELIFT VOOR AUDI TT OP KOMST

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Schrik niet: Audi's derde generatie TT kwam alweer bijna vier jaar geleden op de markt. Om het model actueel te houden, heeft Audi een kleine facelift op stapel staan.
 

We schrijven facelift, maar dat is wellicht iets te veel eer voor de wijzigingen die Audi op optisch vlak op zijn TT-lijn doorvoert. Onlangs doken namelijk zowel een TT Coupé als TT Roadster met afgeplakt bumperwerk op. Het lijkt er dan ook op dat de vernieuwde TT, die mogelijk in maart in Geneve debuteert, vanbuiten slechts te herkennen is aan het nieuwe bumperwerk.

Welke wijzigingen Audi op motorisch vlak doorvoert, is nog even een raadsel. De TT zoals die nu in de showrooms staat, is al te krijgen met een reeks TFSI- en TDI-motoren. Met de TTS en TT RS zijn er ook voldoende sportversies. We wachten af.

(bron: autoweek.nl)

Lees 2185 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.