Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum

Bij CarWrapz is het maar een kleine stap om van een auto een bijzonder exemplaar te maken. In de folie kleur naar keuze en met de uitstraling die u wenst. Wij pakken uw auto of delen ervan in met een speciale folie en geven hem daarmee een compleet andere look-and-feel. In de wereld van de racerij en met name de Formule 1 wordt al jaren gebruik gemaakt van folies op de raceauto's. Met de hoogwaardige folies van de merken 3M, Arlon en Avery is carwrapping inmiddels bereikbaar voor particulieren en bedrijven.

De mogelijkheden

Bij CarWrapz zit u niet vast aan een kleur. Wilt u hoogglans, parelmoer of juist mat, carbon, geborsteld aluminium, staal of zelfs hout? U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van meerdere kleuren: bij CarWrapz kan het allemaal. Uiteraard hebben wij oog voor detail, want ook de kleur van de grill, de velgen, spiegels en handgrepen passen wij met de technieken van carwrapping aan. Met de folies die wij gebruiken voor carwrapping kunnen wij ook delen van uw interieur verfraaien. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of vraag een offerte op maat.

De voordelen

Behalve de mogelijkheden op het gebied van kleur, effecten en motieven, heeft carwrapping nog een aantal voordelen:

  • De folie beschermt uw auto tegen steenslag en UV-straling;
  • Kleine krassen zijn makkelijk en onzichtbaar te verwijderen door de folie opnieuw warm te maken (mits de toplaag niet door is);
  • De folie kan tot vijf jaar na aanbrengen verwijderd worden zonder schade aan de lak*;
  • Carwraping is over het algemeen goedkoper dan uw auto laten spuiten. 

Meer weten?

Wilt u weten meer informatie over carwrapping of wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze scherpe tarieven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.