Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum

Foto HBR

Zij adviseren u op het gebied van schadeverzekeringen, pensioenen en levensverzekeringen.

Bij hen staan uw belangen, nu en in de toekomst, voorop. Daarom werken er bij HBR (Het Betere Regelen) AdviesCentrum alleen medewerkers die persoonlijke en klantgerichte dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. U kunt bij hen rekenen op vaste contactpersonen die ieder op hun eigen terrein specialist zijn. Alleen op die manier kunnen zij u optimaal en tot volle tevredenheid bedienen.

HBR adviseert u, niet alleen privé, maar ook bedrijfsmatig, met welke producten u uw risico's effectief en doelmatig kunt afdekken. Bij het sluiten van een verzekering houdt het bij hen niet op. Ook in het geval van schade komen zij op voor uw belangen. HBR onderhoudt de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Zij geven u graag een persoonlijk of telefonisch advies.

HBR werkt met haar eigen huisvolmacht “HZB Volmacht B.V.”  welke met de volgende verzekeraars werkzaam is:

  • ASR
  • Nationale Nederlanden
  • Delta Lloyd
  • Reaal
  • Aegon
  • DAS

Indien zij voor hun klanten bij deze verzekeraars geen gepaste oplossing kunnen bieden, werkt HBR met andere verzekeraars.

Wat kunt u van HBR verwachten?

Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van uit gaan dat HBR medewerkers en dienstverlening aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Uiteraard voldoet HBR ook aan de eisen die de wetgever stelt in de Wet op het Financieel Toezicht (Wft).

HBR AdviesCentrum onderschrijft de gedragscode die voortvloeit uit de wetgeving.

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.