Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
dinsdag, 17 juni 2014 12:28

Nieuwe Audi TT Dakloos gespot

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In Duitsland is de nieuwe Audi TT Roadster opgedoken. Nog geheel voorzien van een camouflageprintje, maar echt een groot geheim schuilt er niet meer onder die vrolijke vormpjes.

 

De TT Roadster rijdt erbij zoals we hem ook in de showroom zullen zien staan, op het zwarte printje over de witte lak na. Geen grote verrassingen dus. Wat wel opvalt, is dat het stoffen dak, dat lager oogt dan bij de huidige Roadster.

Later dit jaar zullen we officieel kunnen kennismaken met de TT Roadster, op de Paris Motor Show. Ergens in het voorjaar zal de Roadster waarschijnlijk zijn weg naar de Nederlandse showrooms vinden. Qua prijzen verwachten we weinig verschil met de huidige generatie, de motorisering zal waarschijnlijk gelijk zijn aan die van de dichte versie. De 2,0-liter TFSI met 230 pk en 370 Nm zal dus bij de introductie van de Roadster z'n opwachting maken.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1661 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.