Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
woensdag, 01 april 2009 10:54

Voor wie niet op de TT RS wil wachten

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

MTM heeft een mooie oplossing in huis voor de mensen die niet willen wachten tot de potente Audi TT RS in de showroom staat. Hun opgevoerde TT S lust Audi’s eigen TT RS rauw.

 
Tuner MTM peutert namelijk maar liefst 380 pk uit de 2,0-liter turbomotor van de TT S. Het maximumkoppel bedraagt 494 Nm. Het tuningspakket bestaat verder uit Brembo remmen, 20 inch lichtmetaal met Michelin Sport banden, een achterspoiler en een verlagingssetje. De prijs van al dit fraais is niet onaanzienlijk: de Duitse meerprijs ten opzichte van de TT S is 27.315 euro.
‘Downsizen’ is daarom ook een optie. Dan is het uit met de pret bij 330 pk. Het maximumkoppel bedraagt dan 420 Nm. De Duitse meerprijs ten opzichte van de TT S bedraagt in dit geval 17.103 euro. De topsnelheid van beide auto’s is 265 kilometer per uur. Beide auto’s hebben een S-Tronic transmissie.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1832 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.