Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
vrijdag, 28 november 2014 12:54

Komst Audi TT Offroad aannemelijk

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Audi heeft de nieuwe generatie van de TT al in diverse conceptuele vormpjes gegoten, maar het lijkt erop dat vooral de Offroad Concept levensvatbaar is.

 

In januari - ruimschoots voor de onthulling van de nieuwe TT- presenteerde Audi de AllroadShooting Brake, een studiemodel dat overduidelijk een reeks hints gaf naar de nu hagelnieuwe TT. Een paar maanden later - in april - stond de TT Offroad Concept de nodige aandacht te trekken in Peking. Meer recentelijk trok Audi in Parijs het doek af van de TT Sportback, een vierdeurs op basis van de derde generatie Audi TT.

Volgens niemand minder dan Ulrich Hackenberg - Audi's technische baas - heeft de Offroad Concept de meeste potentie. Volgens de topman worden de drie concept-cars nog besproken, maar de Offroad Concept lijkt de grootste interesse op te wekken. "Als we ergens mee gaan komen, dan heeft een SUV op basis van de TT de grootste kans", aldus Hackenberg.

Daarmee zou Audi een nieuwe, sportief gelijnde Evoque-achtige aan het gamma toe kunnen gaan voegen die de degens gaat kruisen met een auto als de Porsche Macan. Wanneer we het nieuwe lid van de Audi-familie te zien zullen krijgen, is nog niet bekend. 

(bron: autoweek.nl)

Lees 1502 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.